Adviestraject Renovatie Kunstwerk Rio / Dirk van Lieshout

Voorstellen voor kwaliteitsverbetering gekleurde polycarbonaat panelen kunstwerk Rio. De panelen waren oorspronkelijk voorzien van gekleurde kunststoffolie die niet goed meer hechtte onder invloed van het weer, UV, temperatuurswisselingen en vandalisme. Als ultieme oplossing is een kraswerende coating voorgesteld die exact op de gewenste kleur gemaakt kan worden.

Voorstellen voor kwaliteitsverbetering gekleurde polycarbonaat panelen kunstwerk Rio. De panelen waren oorspronkelijk voorzien van gekleurde kunststoffolie die niet goed meer hechtte onder invloed van het weer, UV, temperatuurswisselingen en vandalisme. Als ultieme oplossing is een kraswerende coating voorgesteld die exact op de gewenste kleur gemaakt kan worden. Het kunstobject was voor de renovatie ontdaan van zijn polycarbonaat panelen. Deze zijn recent teruggeplaatst, voorzien van de nieuwe kleurcoating. Rio kan vanaf heden weer bezocht worden in Haarlemmermeer, IJweg 1270 (vlakbij Restaurant Long Island).

OpdrachtgeverDirk van Lieshout Studio / www.dirkstudio.com
Plaats Haarlemmermeer
Oplevering Augustus 2015
Initiatiefnemer Dirk van Lieshout
Architect Dirk van Lieshout
Omschrijving Kwaliteitsverbetering gekleurde polycarbonaat panelen van kunstwerk Rio
Opdracht Voorstellen voor kwaliteitsverbetering gekleurde polycarbonaat panelen kunstwerk Rio

Gerelateerde producten

PC - Warmtewerend

PC - Warmtewerend

Infrarood absorberende polycarbonaat plaat. Door middel van infrarood absorberende additieven zorgt de polycarbonaat plaat voor een beheersbaar binnenklimaat.

Lees meer